Vauhdikas viikonloppu Losissa

Perjantaina mun oli tarkoitus lähteä LACMA:lle katsomaan jazzia ja alkuperäisen suunnitelman mukaan lauantaina piti ottaa suunnaksi Palm Springs. Flunssa iski jo torstaina ja suunnitelmat meni uusiksi. Pienestä flunssasta huolimatta oli ihan huikee viikonloppu Losissa.

au-pair

Perjantai-iltana en suostunut jäämään yksin kotiin murjottamaan alkuperäisten suunnitelmien peruuntumista. Siispä suunnattiin toisen nuhanenän, Sannan kanssa The Groveen syömään dinner ja kierreltiin vähän aluetta. 

Lauantaina metsästin kuumeisesti D:n kanssa mulle Addun mustavalkosia raitasandaaleja. Ei muuten löytynyt mun kokoa mistään, vaikka kierrettiin valehtelematta ainakin 10 urheiluvaatteita ja kenkiä myyvää kauppaa. Jatkettiin iltaa sporttibaariin, jossa katsottiin nyrkkeilymatsia Canelo vs Golovkin. Kisakatsomon tunnelma oli huipussa. En ole nyrkkeilyn aktiivinen seuraaja, mutta ihan hauska kokemus anyway. 

Sunnuntaina super hauska shoppailupäivä S:n kanssa. Ei muuten löytynyt vieläkään Addun raitasandaaleja kokoa 6, mutta jotain muuta kotiin viemistä siltä reissulta kyllä löytyi. Syötiin, naurettiin ja sovitettiin aurinkolaseja. Pähkäiltiin, kuinka auto tankataan Amerikan maalla ja onnistuttiin siinä lopulta mallikkaasti. Ajaminen alkaa olla jo huomattavasti rennompaa. Flunssakin tuntuu menneen melkein ohi, ehkä nauru ja hymy on sen parantanut.

 

-M

P.S Snäpistä löytyy lisää Losin seikkailuista: mhautajoki

Lue myös:

Viime viikonlopun päiväreissu Malibuun

Parisuhde vai oma unelma?

(Visited 736 times, 3 visits today)
mirahautajoki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta