Rantapäivä Malibussa

au-pairau-pairau-pairau-pairMahtava viikonloppu takana. Perjantai-illan hengailin omissa oloissa ja latasin akkuja. Lauantai aamupäivällä nappasin Sannan kyytiin ja lähdettiin yhdessä autolla seikkailemaan kohti Malibua.

Opettelin viime viikolla ajamaan täällä autoa ja auto onkin sitten Amerikan malliin, iso ja jykevä. Ajaminen tuntuu sujuvan päivä päivältä iisimmin, kun liikenteeseen tottuu. Navigator on kuitenkin ahkerasti käytössä edelleen. Liikenne on vilkasta ja lauantaina oltiin jo ruuhkassa ajellen kävely vauhtia moottoritiellä takaisin kotiin.

Vietettiin päivä Zuma Beachilla rusketuksen toivossa ja pulahdettiin kertaalleen mereen uimaan. Päivä sujui mukavasti jutellen, tavattiin Sannan kanssa ekan kerran vasta viikko sitten, mutta kemiat kohtas heti. Lämpöä riitti ja aurinkorasvat oli tarpeen. Sunnuntaina nautittiin aamupalaa auringonnousun jälkeen terassilla, lämmin kesätuuli tuntui kasvoilla. Sunnuntaina vedin vielä lenkin helteisen puiston rappusilla. 

Täällä riittää vielä lämpöä noin +25-30 päivittäin. Poltin tänään selän ollessani reilun tunnin ulkona ilman aurinkorasvaa. Silti musta tuntuu, että ei tähän auringon paisteeseen voi mitenkään kyllästyä.

Ihana viikonloppu takana. Akut on ladattu ja olen valmiina toiseen työviikkoon! 🙂

-M