”Elämän tarkoitus on olla ihan sikaonnellinen”

Ajattelin enneku tulin tänne, että kirjottaisin useammin, mut se kirjottaminen on vähän jäänyt. Mulla ei oo ollut yksinkertasesti aikaa eikä inspistä. Tuntuu, että saan parhaimmat inspikset kirjoittaa, kun olen vähän alla päin. Silloin on enemmän annettavaa blogille.

Nyt oon ollut täällä kaks viikkoa ja päivä toisensa jälkeen oon vaan yhtä hymyä. Mun reissu on vielä todella alussa, mutta nyt voin jo sanoa tehneeni oikean valinnan. Oon saanu ihania viestejä mun kuviin, että ompa kiva nähdä mut niin onnellisena. Sitä mä kyllä olen. En ees muista millon viimeksi mulla ois ollu näin hyvä olla. Mun ei tarvitse olla mitään, että oisin hyväksytty. Täällä ihan pienet arkiset asiat tekee mut onnelliseksi. Elämä ei ole suorittamista päivästä toiseen vaan elän hetkessä. Mulla ei oo koskaan fiilistä, että oisin yksin vaikka oonkin periaatteessa yksin reissussa. Joka päivä tutustuu uusiin ihaniin samanhenkisiin ihmisiin. Eikä mun elämä ole todellakaan mitään ylellisesti elämistä! Täällä tulee todella pienellä budjetila toimeen jos haluaa. Tuntuu, että en vaan tarvitse mitään ylimäärästä kun on aurinko ja surffaus.

Jotenkin tuntuu, että tosi moni nuori on aika eksyksissä siinä, että mitä haluaa tehdä. Mä oon löytäny aina niit juttuja mitä haluan tehdä reissussa ollessani. Täällä saa etäisyyttä siihen suomen oravan pyörään. Mikäli jolla kulla siellä ruudun takana on haaveissa lähteä maailmalle niin älä enää mieti, vaan tee se!  Tää on nyt mun neljäs kerta kun oon lähteny pidemmäks aikaa reissuun. Mun elämäni parhaimmat asiat on tapahtunu reissun päällä. En ois ikinä voinu suomessa kuvitella, että rakastuisin surffaukseen ja haluaisin tehdä sitä jopa ammatikseni! Täällä pääsee näkemään asioita, minkä olemassa oloa en edes tiennyt suomessa ollessani. Uskalsin ottaa riskin ja lähteä kohti mun unelmaa. Tällä hetkellä tuntuu, että se todellakin kannatti. Toivon, että voisin motivoida edes jotakuta tekemään saman. Mikäli sun arki tuntuu tasasen tappavalta puurtamiselta jatkuvasti, älä odottele enää, vaan tee muutos. Sen ei kuulu olla sitä! Ainakaan pitkiä aikoja. Hyppy tuntemattomaan tuntuu aina pelottavalta, mutta se voi olla elämäsi paras päätös!  Mä uskon, että meillä kaikilla on täällä oma kutsumus. Enkä usko, että kukaan voi olla onneton mikäli seuraa sitä. Luin jostain, että elämän tarkoitus on olla ihan sikaonnellinen ja nyt todellakin tuntuu siltä.

Mistä sen sit tietää, että on menossa oikeaan suuntaan? Sen tuntee. Mun sisällä kihelmöi kun ees mietin huomisaamun aaltoja. Oon vaan niin kiitollinen tästä kaikesta.

 be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire

<3:Eve

(Visited 860 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta