Helmikuun suosikkivaatteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Nykyään mä olen liiankin mukavuuden haluinen. Suosikki vaatteet on sporttiset, hengittävät ja niissä on hyvä olla. Vaatteet ei purista tai kiristä mistään kohdasta. Mä pukeudun tosi rennosti kauppaan, kävelylle, kahville, minne tahansa.

Nike on ollut mun suosikki merkki jo monta vuotta treenivaatteena. Nike Pro:n mustat treenipöksyt on parasta, koska vyötärön korkeus on juuri oikea. Saumat ei purista mistään, joten voisin kuvitella että nämä pöksyt istuu hyvin, oli vartalon malli mikä hyvänsä. Nämä on mun treenipöksyt nro 1 jo kolmen vuoden ajan. Mun vaatekaapista löytyy kolmet samanlaiset treenihousut, koska olen todennut näiden olevan parhaat mun kropalle.

Kuvan paita löytyi Santa Monican Nike Storesta, mutta sen voi ostaa myös täällä. Lyhyet mallit miellyttää juuri nyt. Olen yrittänyt vältellä ostamasta aina mustia vaatteita, joten tämä lähti mukaan harmaana tällä kertaa. 

Reissuun lähtiessä pakkasin vain juoksukengät ja yhdet valkoiset lenkkarit matkaan. Laukkuun meni rajoitettu määrä tavaraa ja täältähän tulee kuitenkin ostettua uusia kenkiä. Muistan edelleen kun ekaa kertaa ostin laadukkaat kengät ja se tunne, kun astelet kengillä, jotka ei hierrä yhtään mistään. Tuntuu kuin ei olisi kenkiä ollenkaan jalassa. Kenkien kohdalla laatuun kannattaa panostaa. Kuvan kengät on Niken malli Tanjun.

Suomessa ollessa tilaan treenivaatteet yleensä netistä, koska sieltä löytyy laajemmat valikoimat tuotteita ja paketti on helppo noutaa kauppareissun yhteydessä.

paita / Nike Store L.A

housut ja kengät / Sportamore

-M

 

(Visited 760 times, 1 visits today)
mirahautajoki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta