I love shopping

Täällä blogissa olen kirjoittanut enemmän tunteista, unelmista ja elämänkokemuksista, kuin ulkoisen kauneuden ehostamisesta. Tänään ajattelin poiketa tavanomaisesta ja kirjoittaa yksinkertaisesti vaatteista, koska mun sisäisen hipin kaverina asuu myös pieni shoppailufriikki, joka rakastaa kauniita asioita ja naisellisuutta.

Haluan antaa sanani kauneuden puolesta, kertoa ettei mielestäni ole väärin ehostaa ulkonäköä omien näkemysten mukaisesti. Keho on mun koti, jota kannan mukanani joka ikinen päivä. Minulla on oikeus ja velvollisuus tehdä siitä kotoisa, minun näköinen ja sellainen, jossa on hyvä olla. Pukeutuminen on myös yksi osa hyvinvointia ja itsensä ilmaisua. 
image4Kesän aikana on tullut reissattua euroopassa muutamaan otteeseen ja kertaakaan ei vältytty shoppailun houkutuksilta. Barcelonasta kannoin kaksin käsin uutta kamaa kotiin. Kaupunki tuntui varsinaiselta shoppailuparatiisilta. Amsterdamissa hidastettiin tahtia huomattavasti ja Pariisista ostin muutaman vaatekappaleen verran kotiin tuomisia. Itseasiassa shoppailu on tosi kivaa, kun siihen voi yhdistää rentouttavan viikonlopun ystävän kanssa uudessa maassa ja kulttuurissa. Eikä nämä viikonloppulomat eurooppaan ole ihan mahdottoman hintaisia. Esimerkiksi meidän kolmen yön reissu Pariisiin syyskuussa oli alle 250 euroa per henkilö (sis.majoituksen ja lennot).image2

Mulla on paha tapa olla mukavuudenhaluinen ja pukea kotona päälle pyjamahousut, tai vetää kauppaan mennessä treenihousut jalkaan. En vain ole löytänyt vielä housuja, joiden kanssa ois oikeesti hyvä olla. Monen treenaavan naisen ongelma tuntuu olevan sama kuin minun, on todella vaikeaa löytää istuvia housuja. Takalisto on aina liian iso housuihin ja vyötärö liian pieni. Välillä housut istuu pyllystä, mutta reisistä kiristää. Olen kokeillut jo Freddyt ja Dr. denimit, mutta todelliset lempparifarkut on vielä hakusessa. Housuvinkkejä otetaan siis lämpimästi vastaan. Nämä kuvissa esiintyvät mustat housut löytyi Pariisin Pull and Bearista. Mukavuus ei ole mitään täyden kympin luokkaa, mutta ihan kelvolliset housut arkeen. Korostaaa kauniisti vyötäröä, ei litistä pyllyä, siitä plussat.
image1

Olen värien käytön suhteen meidän perheen mustalammas. Viihdyn hyvin mustissa vaatteissa ja rakastan kultaisia yksityiskohtia. En ole oppinut koskaan käyttämään kuviokuoseja tai kukkatoppeja. Pidän yksinkertaisista asioita ja selkeistä linjoista. Vaatekaapin väripilkut on tällä hetkellä punainen ja khakin vihreä.

Paidat: H&M // Housut: Pull and Bear // Kaulakoru: Forever21 // Rannekello: DKNY

-M

 

(Visited 721 times, 1 visits today)
mirahautajoki

2 vastausta artikkeliin “I love shopping”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta