Motivaatio hukassa?

Viikonloppuna järjestettiin Fitness Classic, jossa olen itsekin kisannut muutama vuosi sitten. Lauantai meni täysin töitä tehdessä, mutta sunnuntaina pääsin katsomoon jännittämään. Upeita kuntoja ja esityksiä! Jokainen on tehnyt uskomattoman työn päästäkseen siihen pisteeseen. Mulla jännitys on aina pahempi katsomon puolella kuin lavalla.  Tulee kylmiä väreitä, itkettää ja ottaa mahan pohjasta.  Mun lempparit oli ehdottomasti Johanna Hermans ja Sara Sievinen. Molemmilla on uskomattomat vartalot, naiselliset mutta lihaksikkaat. Näiden tyttöjen sisäinen kauneus näkyi myös esiintymisessä. 😉

Haluan kirjoittaa aina rehellisesti mitä ajattelen. Tällä hetkellä valehtelisin jos väittiäisin, että mua ei kiinnosta kisaaminen enää ollenkaan. Tapasin viikonloppuna vanhoja tuttuja ja motivoivia tyyppejä, tuli mieleen kaikki hyvät kisamuistot. Aika näyttää onko tämä ohimenevää, joka tapauksessa se ei ole nyt ajankohtaista. Sain viikonlopusta tosi paljon motivaatiota omaan tekemiseen. En tarkoita pelkästään treenejä vaan yleisesti. Kun jengi on tehny periksiantamattomasti duunia monta vuotta jonkun asian eteen ja saavuttaa unelmansa, se on mieletöntä! Meistä on mihin vaan, kun jaksamme uskoa omiin unelmiin. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan seuraavat fitnesskisat, jos kärsit motivaation puutteesta.

8
Kuva: Nikita Tikka

Motivaatio innoitti minua kirjoittamaan tämän tekstin. Kaikki tietävät mitä on motivaatio, mutta sen löytäminen ei ole aina niin yksinkertaista. Se on asia, joka ei ole aina itsestäänselvyys. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mitkä asiat saavat juuri sinut motivoitumaan.  Mä saan hurjasti voimaa erilaisista tapahtumista ja inspiroivista ihmisistä.

Onnistumisen kokemukset lisäävät motivaatiota. Mielestäni kaikkien täytyisi oivaltaa, että on vaikeaa onnistua, ellei uskalla edes yrittää. Liian usein sorrumme olemaan mukavuusalueella.

 Ympärillä olevat ihmiset vaikuttavat yllättävän paljon sinnikkyyteen.  Omaan elämään katkeroituneet ihmiset, jotka eivät uskalla toteuttaa omia unelmiaan, saastuttaa helposti myös muidenkin mielen. Terveen itsetunnon omaavat henkilöt kannustavat, tukevat ja antavat kehuja myös muille.

Intohimo on motivaation henki. Tiedän että olen motivoitunut, kun voin tehdä jotakin asiaa päivästä toiseen ja kadotan ajankulun asian parissa. Parhaimmillaan en edes vilkaise puhelintani, silloin tiedän että mä todella rakastan sitä asiaa!

 Viimeisenä se tärkein, minä itse! Minä ja mun asenne tekee musta motivoituneen.

TFCD-Eve-6
Kuva: Markus Hedenstam

Kaikkia Ihailemiani ihmisiä yhdistää määrätietoisuus, positiivisuus ja rento suhtautuminen omaa tekemistä kohtaan. Jokainen heistä on menestynyt elämässä tavalla tai toisella. Näistä tyypeistä lisää myöhemmin blogissa. 😉

Mikä sua motivoi?

-Eve

(Visited 1 356 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta