Mulla ei oo mitään, mutta mulla on silti kaikki

Reilu viikko sitten lähin omaisuus mukana pelkässä matkalaukussa, ilman mitään tiettyä päämäärää. Halusin vaan surffaamaan, joten Bali tuntui tutulta ja turvalliselta vaihtoehdolta. Astuessani lentokentältä ulkoilmaan en voinut olla hymyilemättä. Mun on vaan niin vaikea uskoa että oon taas täällä paratiisissa! Voin surffata joka päivä, ihmiset hymyilevät ja voin katsoa iltaisin kaunista auringonlaskua. Tällä hetkellä oon täällä kahden aivan ihanan mimmin kanssa ja meillä on ollut superhauskaa yhdessä! Voi kun tää fiilis vaan jatkuis loputtomiin. Täällä mulla ei oo mitään, mutta silti mulla on kaikki. Oon niin onnellinen, että uskalsin lähteä. Mul on nyt niin sekavat fiilikset, että niitä on vaikea pukea sanoiksi. Kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa, joten tässä vähän kuvia alkureissusta:

<3:Eve

 

(Visited 1 262 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta