Hiuksia ja kynsiä vahvistava raikkaan kirpeä ravintolisä

Olen haaveillut aina paksuista hiuksista ja vahvoista kynsistä, kuten varmasti jokainen nainen. Ties minkälaisia konsteja olen epätoivon partaalla ajautunut kokeilmaan vuosien mittaan tuloksetta. Nyt löysin kuitenkin ravintolisän, jolla olen saanut oikeasti tuloksia, mielestäni tuote on kehun arvoinen. Tämä ei ole markkinointi postaus yhdestäkään tuotemerkistä, teksti pohjautuu henkilökohtaiseen hyväksi havaittuun kokemukseen ravintolisästä.

Kyseessä on ravintolisä, Opti-MSM jauhe. Se on luonnollinen rikkiyhdiste, jota elimistö tarvitsee kollageenin muodostumiseen ja energian tuotantoon. Kollageeni on hiusten, nivelten ja ihon rakennusaine. Valmisteen väitetään myös vähentävän urheilijoiden lihasarkuutta ja auttavan lihasvammojen parantumisessa. sitruuna_lasissa

Arvioni kolmen kuukauden kokeilun jälkeen

Olen kärsinyt lohkeilevista kynsistä aina. Hiukset ovat olleet viimeiset pari vuotta terveellisen ruokavalion jäljiltä yllättävän elinvoimaiset ja vahvat, mutta mielestäni ne eivät voi olla koskaan luontaisesti liian paksut tai pitkät. MSM jauhe auttoi jo ensimmäisen kahden viikon jälkeen lujittamalla kynsiä, ne eivät enää lohkeillut samalla tavalla kuin aikaisemmin. Uusia hiuksia alkoi kasvaa pilvin pimein ja ”vauvahiukset” alkoi itseasiassa jopa ärsyttää jossain vaiheessa, kun niitä oli niin paljon ja tyvikasvua täytyi olla värjäämässä kahden viikon välein. Ripsienpiennykset pitäisi huoltaa tiheämmin, koska ripset ehtivät kasvaa kolmessa, neljässä viikossa liian paljon ja ripsipidennykset alkaa repsottaa. Nämä ovat konkreettisia tuloksia, jotka olen huomannut MSM:n käytön seurauksena.

MSM
Opti-Msm jauhe sekoitettuna veteen

Jauhe nautitaan veteen sekoitettuna. MSM on kitkerän makuinen, mutta kaupan hyllyiltä löytyy myös pari maustettua MSM jauhetta. Aloitin jauheen käytön asteittain ensin puolesta teelusikallisesta ja nostin vähitellen yhteen ruokalusikalliseen vuorokaudessa. C-vitamiinin nauttiminen yhdessä MSM jauheen kanssa, vahvistaa MSM:n tehoa.

-M

(Visited 2 654 times, 1 visits today)
mirahautajoki

4 vastausta artikkeliin “Hiuksia ja kynsiä vahvistava raikkaan kirpeä ravintolisä”

  1. Kuinka pian aloit ottaa 1 rkl, ja otatko edelleen sen vai aiotko nostaa määrää? Otetaanko toi drinkki kerran päivässä vai päivän mittaan? Eikö noita MSM-jauheita oo erilaisia? Mitä merkkiä sulla on? Onko niissä eroja?

    Kiitos!

    • Hei Emilia! Käytin ensimmäisen viikon ajan noin 1 teelusikallista, jonka jälkeen siirryyin ruokalusikalliseen. Käytän tätä kerran vuorokaudessa, enkä ole nostanut annosta, koska en näe sitä tarpeelliseksi. 1 ruokalusikallinen riittää hyvin antamaan vasteen. Ymmärtääkseni MSM jauheesta ei voi varsinaisesti saada ”yliannostusta”, koska keho huuhtoo virtsan mukana kaiken ylimääräisen pois, mutta en siitä huolimatta lähtisi liioittelemaan annostuksen kanssa. Yleisesti suositellaan nimenomaan Opti-MSM jauhetta, jonka sanotaan olevan puhtaampaa. Merkkejä löytyy aina Cocovista, puhdistamoon jne.. Henkilökohtaisesti olen ostanut Puhdistamon (sitruunan ja mustaherukan makuisia) maustettuja Opti-MSM jauheita. 🙂

  2. Itse käytin opti-MSM:ää polven napsumisen takia, mutta huomasin myös että iho pysyi parempana ja kynnet. Nyt mulla oli taukoa, voisikin taas jatkaa. Tuoteselosteessa luki että käytetään max puoli vuotta kerrallaan.

    • Taukoja kannattaa varmasti pitää, niinkuin muistakin superfoodeista ja yrteistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta