Onni ei tule etsien vaan eläen

 ”Kellonni on, se onnen kätkeköön”

Näin moni meistä Suomalaisista ajattelee. Mä ajattelen eritavalla ja siksi haluankin hehkuttaa kuinka ihanaa elämä on! Kun menee hyvin sun pitää jakaa hyvää oloa muille. Hyvä fiilis tarttuu. Tuntuu, että mulla on loputtomasti energiaa vaikka olisin nukkunut kaksi tuntia. Se ei todellakaan ole ollut mulle itsestäänselvyys. Ennen olin väsynyt, vaikka olisin nukkunut kymmenen tuntia.

Onni ei tule etsien vaan eläen – niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, se pitää paikkaansa. Välillä on vaikea luottaa siihen, että elämä kantaa.  Jälleen kerran se tuli todistettua omassa elämässä. Tänään heräsin hymy huulilla vaikka ulkona sataa kaatamalla vettä. Mulla on niin hyvä olla! Vuosi sitten en olisi voinut kuvitella, että elämäni tulee olemaan tälläistä. Kaikki tuntuu menevän just niinkun kuuluukin. Mitään erikoista ei ole edes tapahtunut. Pelkkä arki tuntuu pilvilinnoilta. Oon kiitollinen kaikesta kokemastani ja varsinkin näistä ihmisistä mun ympärillä. Milloin viimeksi olette sanoneet läheisillenne kuinka paljon välitätte? Jos siitä on aikaa, tehkää se tänään!

Kuva: Nikita Tikka
Kuva: Nikita Tikka

Tänä kesänä olen tuntenut olevani elossa enemmän kuin koskaan! Voi toki johtua siitä, että edelliset kolme vuotta meni fitness koomailussa.. Siitä tulikin mieleeni, että moni on kysellyt jatkanko vielä kisaamista. – Ei, en tule kisaamaan enää. Se laji ei vaan ollut mua varten. Vuodessa ajatukseni ovat selkeytyneet sen verran, että fitness oli mun elämässä paikkaamassa tyhjiötä jota tunsin sisälläni. Nykyään elän arvojeni mukaisesti, onni on tullut sitä kautta. Kun elää arvojensa mukaisesti, minuus on vahva ja kestää paremmin vastoinkäymisiä. Mitkä asiat ovat sulle tärkeitä elämässä ja missä järjestyksessä? Läheiset, terveys, taide, ura, urheilu, kauneus, vapaus, turvallisuus jne? Mun viiden kärki on: Läheiset, terveys, rakkaus, vapaus ja tanssi.

Lukijoillemme tiedoksi tai olette ehkä jo huomanneetkin. Olen poistanut instagramin, yksityisyyden vuoksi. Huomasin myös, että käytin liikaa aikaa somessa. Se kaikki aika oli pois jostain muusta. Mun pitää keskittyä nyt opiskeluihin, jotta valmistun jouluna. Sen verran mun on pakko paljastaa, että tammikuussa mua odottaa uusi alku jossain muualla. 😉

Aurinkoista viikkoa tyypit!

<3:Eve

(Visited 1 533 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta