Päällimmäisenä kiitollisuus

Mulla on ollu vähän taukoo kirjottamisesta, koska oon ollu reissun päällä. Australia on jäänyt taakse ja nyt oon Balilla lomailemassa kuukauden. Sen jälkeen matka jatkuu bangkokiin, josta palaan suomeen. Oon ihan fiiliksissä kun en muista millon viimeks oisin ollu ihan oikealla LOMALLA. On niin rentouttavaa olla ilman velvollisuuksia ja on ihanaa, että ei tarvitse olla saatavilla jatkuvasti. Mulla ei ole edes puhelimessa nettiä. Aamulla voi pulahtaa altaaseen, syödä hyvin ja lähteä surffaamaan. Mikä parasta, saan vielä kokea tän kaiken mulle tärkeän ihmisen kanssa!  Henkiselle hyvinvoinnille on todella tärkeää välillä päästä nollaamaan ajatukset.

Päällimmäisenä mielessä pyörii tällä hetkellä kiitollisuus. Oon kiitollinen siitä, että oon syntyny maahan, missä reissaaminen on ylipäätään mahdollista. Reissussa näkee niin paljon muita kulttuureja ja kerta toisensa jälkeen oon vaan ylpeempi suomalainen. Meillä on oikeesti asiat niin hyvin. Oli maa mikä tahansa, mikäli teet duunia, se arki tulee vastaan jossain vaiheessa. Australiassa ollessani tein pitkää päivää duunia ja viikonloput reissasin. Se ei sopinut minulle. En ehtinyt levätä. Luonnollisestikkin täällä fiilis on ihan eri, kun ihan vaan lomailee. Australia on melko kallis maa, joten siellä ei olisi ollut mahdollistakaan vain lomailla pitkiä aikoja. Mulle itselleni sellainen loma on paras, missä pääsen pois siitä tutusta ympäristöstä eikä tarvitse stressata rahasta. En voisi kuvitella viettäväni lomaa kotona. Ei se olisi lomaa, koska keksisin kokoajan jotain tekemistä ja hoitaisin velvollisuuksia.

Kiitollisuudesta huolimatta, en näe omaa tulevaisuuttani suomessa. Tulen kesäkuussa kotiin  näkemään kaikkia rakkaita läheisiäni ja opiskelemaan. Odotan sitä, mutta samalla veri vetää maailmalle. Väkisinkin haaveilen muutosta ulkomaille opiskelujeni jälkeen. Järki sanoo Suomi, mutta tunteet jotain aivan muuta.  Jotenkin on niin kova palo nähdä ja kokea mahdollisimman paljon.  Mulla on mielessä yksi maa mikä on tähän mennessä ollut ylitse muiden ja olisi mahtavaa jos voisin joku päivä asua siellä ja tehdä työtä mistä tykkään.

Yksi mun tärkeimmistä arvoista on vapaus ja täällä maailmalla musta tuntuu, että oon täysin vapaa. 

<3:Eve

 

(Visited 522 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta