Parasta just nyt

Palaan vielä edelliseen tekstiini sen verran, että tarkoitukseni ei ollut suinkaan antaa sellaista kuvaa, että kuntosali on kenellekkään pahasta. Se on paras vaihtoehto heille, jotka siitä nauttivat.  Heille jotka eivät ole ennen blogiani lukeneet, haluan kertoa etten ole mistään kokemastani katkera. Bikini fitness on yksi parhaista kokemuksistani. Jouduin lopettamaan terveydellisistä syistä.

Aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Asun keskellä Helsinkiä kahden parhaan ystäväni kanssa. Viime viikkojen tapahtumat ovat saaneet minut ymmärtämään, kuinka onnekas olen. Tämä voi olla monen mielestä ärsyttävää hömppää, mutta tällä hetkellä asiat ovat todella hyvin. Kaikki menneet tapahtumat ovat tuoneet minut tähän pisteeseen. Olen nähnyt, että jokainen hetki on merkityksellinen. On upeeta nähdä, että elämä voi muuttua yhdessä päivässä. Voit tavata tärkeän tyypin kadulla, joka muuttaa koko elämäsi. Yhdessä hetkessä sulla on kaikki ja toisessa voit menettää sen. Eikö olekin mielenkiintoista? Sinä yksin olet vastuussa omasta elämästäsi.

IMG_3230

Ehdottomasti mun elämän ykkösjuttu on mun ystävät. Olen ymmärtänyt, että kaikesta ei tarvitse selvitä yksin. Vahvakin ihminen on haavoittuva. Ystävieni kanssa keksimme kaikkea hullua, joudumme ongelmiin ja nauramme yhdesssä vatsamme kipeiksi.  He saavat minut nauramaan myös silloin, kun tuntuu ettei mistään tule mitään. Tiedän että selvitään kaikesta yhdessä. Olen saavuttanut yhden mun unelmista: ympäröinyt itseni positiivisilla huipputyypeillä.

Loukkaantumisen jälkeen olen ollut kiitollinen päivistä, jolloin en tunne kipua. Monet tietävät lausahduksen ”urheilija ei tervettä päivää näe”, se pätee ainakin mun kohdalla. 😀 On hienoa huomata, että kroppa alkaa kestämään taas liikuntaa ja rasitusta.  Haaveet urheilusta huipulla kasvaa, vaikka tiedän ettei vielä ole sen aika. Odottavan aika on pitkä. 😉 Onneksi viikonloppuna on Fitness Classic ja pääsen katsomon puolelle fiilistelemään upeita kilpailijoita ja suorituksia! Paljon tsemppiä kaikille kisaajille! Loistakaa, nyt on teidän aika! <3

Aurinkoista Torstaita!

-Eve

(Visited 1 243 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta