Raikas ja kesäinen marjaherkku ohje

Olen yrittänyt löytää enemmän terveellisiä herkkuja, joista ei tule paha olo. Minulle on yhä tärkeämpää se, ettei ruoka sisällä tolkutonta listaa E-koodeja, lisä- ja säilöntäaineita, jotka eivät tee hyvää mun keholle. Omaa hyvinvointiani tukee myös maidoton ja gluteeniton ruoka, joten tämä annos laadittiin niillä ehdoilla. Annos koostuu yksinkertaisista raaka-aineista ja sen valmistamiseen menee vain muutama minuutti. Tästä herkusta ei tule paha olo.

Tuoreet taatelit ovat olleet hyvä löytö. Niitä voi syödä sellaisenaan, käyttää lisukkeena puuron päällä, leivonnassa, vain mielikuvitus on rajana. Taatelit ovat todella makeita, pehmeitä ja suussasulavia. Nämä eivät kuitenkaan ole jumlainen vastaus makean persolle painonpudottajille, koska myös taateleissa on luontaisesti sokeria ja niitä kaloreita. Mä herkuttelen tämänkaltaisilla annoksilla aina silloin kun siltä tuntuu. Minulle hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat tarkoittaa liikunnan iloa ja terveellisen maukkaita ruokavalintoja, ei kalorien laskentaa tai pakko treenaamista.

marja_herkku_tekstilla

MARJAHERKKU, 1 annos

  • kourallinen tuoreita pensasmustikoita
  • muutama tuore mansikka
  • puolikas banaani
  • 2-3 tuoretta taatelia
  • 1-2 rkl Agavesiirappia

Pilko mansikat ja banaani kulhoon, lisää pensasmustikat. Poista tuoreista taateleista siemenet ja pilko pieniksi paloiksi annoksen päälle. Lisää vielä Agavesiirappi tuomaan makeutta.

Nauti hyvällä omallatunnolla.

-M

(Visited 845 times, 1 visits today)
mirahautajoki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta