Rakkauskirje minulle

Monesti olemme oman elämämme pahimpia kriitikkoja. Mikään ei ikinä riitä. Usein minäpuhe on melko negatiivista. Menemme peilin eteen ja näemme vain virheitä. Olen itse syyllistynyt tähän. Saatamme miellyttää muita uupumukseen asti, emmekä muista pitää huolta itsestämme. Usein unohdamme oman elämämme tärkeimmän tyypin, itsemme. Oletko miettinyt miten elämäsi voisi muuttua, jos alkaisit puhua itsellesi lempeästi moittimisen sijaan? Hyvä olo lähtee sieltä omasta navasta. Kun voit hyvin itsesi kanssa, voit auttaa muita.  On hyvä muistaa antaa itselleen aikaa ja rakkautta. Luin erästä lempikirjaani. Siinä neuvottiin tekemään rakkauskirje, rakkauskirje itselleen. Se tuntui yllättävän haastavalta, mutta halusin toteuttaa sen. Fiilis on aika mieletön, suosittelen kokeilemaan!

Kuva: Jaakko Manninen
Kuva: Jaakko Manninen

Rakkauskirje minulle

Anna anteeksi, että en ole kuunnellut jaksamistasi

Anna anteeksi, että olen vertaillut sinua muihin, enkä ole pitänyt sinua viehättävänä

Anna anteeksi, että en ole ajatellut terveyttäsi, vaan elänyt epäterveellisesti

Anna anteeksi, että en ole ottanut huomioon tunteitasi

Anna anteeksi, että kritisoin kaikkea mitä teet

Anna anteeksi, että olen mennyt menestys edellä ja laiminlyönyt terveytesi

Anna anteeksi, että en ole aina kuunnellut mitä sinulla on sanottavaa

Anna anteeksi, että en ole hyväksynyt sinua sellaisena kuin olet

Anna anteeksi, että olen laittanut toistuvasti muiden tarpeet sinun edellesi

Anna anteeksi, että olen sekaantunut ihmissuhteisiin jotka satuttavat sinua

Anna anteeksi, että en ole pitänyt sinua riittävänä

Anna anteeksi, että olen pettänyt luottamuksesi moneen kertaan

Olet hyvä juuri tuollaisena, kaikkine virheinesi. Lupaan olla rehellinen ja rakastava sinua kohtaan. En halua tehdä enää mitään, mikä voisi satuttaa sinua.  Lupaan suojella sinua kaikelta pahalta ja kulkea vierelläsi mitä ikinä tuleekaan eteen. Et ole pahin vastustajani, vaan olemme tiimi.  Hyväksyn inhimillisyytesi ja tunteesi. Seison vierelläsi niin huonoina kun hyvinä päivinä. Kun sinulla on murheitä, en ole välinpitämätön vaan kuuntelen mitä sinulla on sanottavaa. Kriittisyyden sijasta annan sinulle kehuja. Pusken sinua eteenpäin, kun tuntuu, että epäonnistut. En muistuta sinua entisistä virheistäsi vaan keskityn tulevaan. Haluan tuoda positiivisuutta ja hyvää energiaa ympärillesi. Lupaan vaalia kehoasi ja kohdella sitä hellästi. Teen vaan niitä asioita, jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Olet kaunis, arvokas ja rakastettava. Haluan olla luottamuksesi arvoinen.

<3:Eve

Ollaan armollisia itsellemme <3

(Visited 825 times, 1 visits today)
eveheikkinen

2 vastausta artikkeliin “Rakkauskirje minulle”

  1. Siis tämäkin postaus upposi just eikä melkein!! Janin kanssa viimepäivinä just puhuttu tästä, ja nyt tää pomppas täältäkin, hui! Mutta niin hyvin kirjoitettu että!😍😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta