Sixpäkki on ainut tie onneen

Vuosien varrella on jonkin verran tullut selailtua erilaisia fitness-blogeja. Kaikki blogit mitä itse seuraan ovat jollain tapaa minulle motivoivia ja kirjoittajalla on fiksuja ajatuksia hyvinvoinnista. Eilen eksyin facebookin kautta erääseen blogiin jota en normaalisti seuraa ja en voinut uskoa millaisia juttuja osa fitness-ihmisistä kirjoittaa. Kerta toisensa jälkeen joidenkin blogeista tulee vaikutelma, että sixpäkki on ainut tie onneen. Nykypäivän pinnallisuuden myötä on tullut fiilis, että kropan ulkomuoto olisi kaikki kaikessa. Aivankuin kaikkien ihmisten motivaatio urheilulle olisi vain sixpäkki. Mielestäni pitää olla aika yksinkertainen ihminen jos ajattelee, että ainut syy liikkua on biitsikunto. En todellakaan halua osoittaa sormella ketään, enkä edes puhuisi koko asiasta ellen itse olisi kokenut laihdutusprosessia. 

 

Vielä reilu pari vuotta sitten mulla oli tosiaan ne kaikki vatsapalikat näkyvissä. Posket lommollaan vedin treeniä, treenistä toiseen. Mulla ei ollut muuta sisältöä silloin elämässä kuin treeni, eihän mulla edes ollut aikaa muulle. Treenasinhan mä sentään 12 kertaa viikossa. Siinä hetkessä ajattelin olevani onnellinen ja hyvinvoiva. Huomaamattani olin oravanpyörässä, missä lihaksikkaasta vartalosta oli tullut ainoa päämäärä elämässä. Silloin helposti unohtaa, mikä elämässä onkaan tärkeää. Uskokaa tai älkää, siitä oli todella vaikea päästä pois. Nyt kun katson kuviani parin vuoden takaa, näen kaikkea muuta kuin hyvinvoivan ja tasapainoisen nuoren naisen.  Kuvissa näen eksyneen tytön, joka haluaa huomiota, koska ei tiedä minne päin elämässä on menossa. Treeni oli oiva keino peittää elämässä vallitseva tyhjyys. Olin kuin laiva ilman todellista satamaa. 

Tänä päivänä istun tässä 10 kiloa isompana ja väintäänkin yhtä paljon onnellisempana. Peilistä katsoo mielestäni paljon kauniimpi henkilö, sekä fyysisesti että henkisesti.  Olen saanut taas otteen todellisesta minästäni. Mulla on aikaa ja energiaa panostaa ihmissuhteisiin. Harrastan lajeja joita rakastan. Opiskelen aihetta joka todella kiinnostaa minua. Voin hyvin sekä henkisesti, että fyysisesti. Kaikenlisäksi pystyn parempiin suorituksiin ja mulla on vielä parempi kunto! Tuleville asiakkailleni haluan painottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Henkinen hyvinvointi on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin fyysinenkin. Keho ja mieli pelaavat yhteen. Se, että sulla on sixpäkki ei yksinään tee susta onnellista. Älkää siis kadehtiko pelkästään heitä kenellä on sixpäkki, vaan heitä jotka ovat onnellisia ja hyvinvoivia. Se on asia mitä meistä jokaisen tulisi vaalia, oma hyvinvointi.

<3:Eve

(Visited 1 365 times, 1 visits today)
eveheikkinen

Yksi vastaus artikkeliin “Sixpäkki on ainut tie onneen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 19
Tykkää jutusta