Uskalla unelmoida

Siis oon ihan fiiliksissä! Moni asia on mennyt juuri niin miten olen unelmoinut. Palaset loksahtelee paikalleen kuin itsestään. Mä todella nautin nuoruudestani ja siitä, että olen vapaa. Koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Elokuun lopussa luovumme meidän ihanasta kämpästä tyttöjen kanssa ja kaikki lähtevät eri suuntiin. Meillä on ollut super hauskaa yhdessä ja tiedän, että ystävyytemme säilyy vaikka oltaisiin eri puolilla maailmaa. On ollut ihanaa nähdä kaikkia läheisiä pitkän ajan jälkeen ja edelleenkin olen sitä mieltä, että mulla on maailman parhaat läheiset. Pelkäsin että mut ollaan unohdettu ihan turhaan. Olemme jatkaneet siitä mihin viimeksi jäimme ja suhteeni lähipiiriini on entistä vahvempi.

Oon super onnellinen Miran puolesta, että M pääsee toteuttamaan omaa unelmaansa Kaliforniaan. Tottakai musta tuntuu samaan aikaan haikeelta, mutta samalla tiedän sen olevan parasta Miralle. Me ollaan aina kannustettu toisiamme J:n ja M:n kanssa. Kukaan ei ole riippuvainen toisistaan ja haluaa vaan toisen parasta. Siinä ehkä yksi syy, miksi olen saavuttanut niin paljon niitä asioita mistä olen unelmoinut. Mulla on todella salliva ja kannustava ilmapiiri. Kukaan ei tuomitse vaan kannustaa niissä jutuissa mihin päättää lähteä. En voisi olla kiitollisempi.

Elokuun jälkeen mua ei pidättele suomessa mikään ja olen ensimmäistä kertaa elämässäni ilman minkäänlaista päämäärää. Mulla on vaan menolippu Balille. Pelkkä ajatuskin saa perhosia vatsaan. Samalla pelottaa, mutta samalla olen onnellisempi kuin koskaan.

Varo mistä unelmoit, se voi toteutua 😉

<3:Eve

(Visited 743 times, 1 visits today)
eveheikkinen

2 vastausta artikkeliin “Uskalla unelmoida”

  1. Ihanaa! Voiko olla onnellsempi tuntemattoman ihmisen puolesta!? <3 Ehkä samalla myös hitusen kateellinen, mutta pitää muistaa, että jokainen voi tosiaan tehdä elämässään mitä haluaa (vaatien ehkä muutamia uhrauksia ja suunnittelua).

    Olen käynyt Balilla muutamia vuosia sitten ja paikka jäi ikuisesti sydämeeni. Tulen sinne vielä palaamaan, tiedän sen. Nauti ajastasi siellä ja postaathan sieltä meille lukijoille kuulumisia (ja kuvia!) 🙂

    Travelling is life <3

    • Mä nautin <3 Olipa ihana kommentti! Ehkä törmätään vielä joskus Balilla. Hyvää loppukesää sulle sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta